Etiquetes

a baixa temperatura acompanyament al buit Alt Camp Alt Empordà amanides amb cervesa amb licor amb vi aperitius arquitectura arrossos art efímer artesans aviram bacallà Bages Baix Camp Baix Ebre barbacoa Barcelona batuts begudes berenars Berguedà blogs amics bolets bombons bunyols calçots Caldos Aneto carabassa caramels carn celíacs cerveses Chartreuse chutneys cítrics còctels colors Conca de Barberà conserves cremes creps croquetes cuina catalana cuina d'aprofitament cuina de proximitat cuina del món cuina per a mandrosos cuinant amb... cuiners i cuineres de fiambrera del nostre hort dolços el galliner el gran recapte enoturisme entrants entrepans escabetxos escumes esmorzars estilisme farina de garrofa fish'n'chips flams flors formatgeries forn forn de vapor fruita fruits secs fumats galetes Garraf gelats Gironès gossos hortalisses horts urbans infusions km0 l'Urgell la Segarra Lékué llegums llibres llocs amb encant magdalenes maionesa Maresme mel melmelades microones Montseny Montsià natura olis recomanats olla de pressió panades pans pasta pastissos peix pel·lícules Penedès pícnic pizzes postres Priorat quiches racó vegà receitas brasileiras receptes exprés receptes musicals restaurants revista Cuina Ribera d'Ebre Rocook salses sandvitxos sense gluten sèries tv slowfood sopes sorbets suflés suquets tallers de cuina Tarragona Tarragonès tempura Terra Alta Thermomix tòfones torrades tradicions truites vegetariana viatges vins recomanats Violeta wok xocolata Xocolates Creo

dilluns, 10 d’octubre del 2011

Galetes per a gossos {wow!}


... aquesta oloreta no es pot resistir. 
A la cuina estan fent alguna cosa que ens ha d'agradar molt ...
Semblava que el Tristan i el Bouncer parlessin amb la mirades que es feien.  
Remenaven les cues de quina manera. 
La seva intuïció no els fallava mai. 
Aquesta vegada el forn brandava a tot gas per a ells.
Unes galetes daurades serien el regal del dia.
S'ho mereixien.
El passeig havia estat llarg...

Si voleu fer aquestes galetes

Necessitareu:
 - 2 llaunes de tonyina (sense l'oli)
 - 2 ous
 - 1 tassa de formatge ratllat
 - 2 tasses de farina

Com les farem:
Posem el forn a escalfar a 180º. 
Barregem els ingredients.  Jo els he barrejat amb la thermomix a velocitat lenta.
A la pasta resultant li donarem la forma que ens vingui de gust i segons la mida del gos.
Les posem al forn damunt d'un paper de cuinar a la safata del forn.
15 minuts i les girem 15 més.
Si hi posem 2 tasses de farina es fan com a panets. 
Si només en posem una queden més seques.
I si les voleu tastar no passa res.
Semblen galetes d'aperitiu.
Si volem podem substituir la farina per arròs bullit i també queden molt bones.

Quina música podem sentir? 
Per exemple una clàssica que ens relaxi, nosaltres també hem caminat, que podria ser la Suite en do major BWV 1066 de Bach.
I si els tenim al nostre costat serà una tarda completa. 
Aquí els teniu: Tristan i Bouncer.

2 comentaris:

  1. Que original Nani!!! crec que ets la primera blocaire que ha pensat amb ells, petonets

    ResponElimina
  2. Fins avui no he vist aquestes galetes. Les faré, semblen panets.
    La meva Lili estarà contenta.
    Marga

    ResponElimina